News alert Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de lângă Gherla s-a sinucis. Cinci persoane au ajuns la spital

Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de lângă Gherla s-a sinucis. Cinci persoane au ajuns la spital
| Foto: IPJ Cluj

Trei autoturisme și un tir au fost implicate într-un accident rutier, duminică seara, la ieșire din Gherla. Cinci persoane au ajuns la spital. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Din nefericire, poliţiştii anunţă că s-a sinucis. 

La data de 28 octombrie 2018, în jurul orei 19:30, pe DN 1C E 576, în afara localității Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului (doi conducători auto și trei pasageri, între care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Bărbatul a fost gasit spânzurat, luni dimineaţa, pe raza localităţii clujene Buneşti. 

 

loading...
Comenteaza