A devenit scut pentru copila ei atunci când rușii au lansat un atac cu rachetă la Kiev

A devenit scut pentru copila ei atunci când rușii au lansat un atac cu rachetă la Kiev
| Foto: https://twitter.com/lapatina

Olga este o mamă de 27 de ani din Ucraina, al cărei corp a fost acoperit de tăieturi în timp ce ea s-a transformat în scut pentru fetița ei, în urma unui atac cu rachetă al rușilor la Kiev. 

Olga a fost grav rănită în timp ce își acoperea copilul cu o pătură când Rusia a lansat un atac cu rachetă la Kiev. Tânăra și-a amintit de șocul pe care l-a avut când și-a văzut fetița plină de sânge după ce lovitura a spart toată sticla din cameră, relatează agenția Reuters, citată de hotnews.ro

"Am fost rănită la cap și sângele a început să curgă. Și totul a curs asupra bebelușului. Nu am putut să înțeleg, am crezut că e sângele ei", a declarat Olga, de pe un pat la Spitalul de Copii Okhmatdyt, unde era tratată.

Fotografia cu Olga, cu capul bandajat și partea superioară a corpului acoperită de tăieturi, în timp ce își ține în brațe copilul, Victoria, au devenit virale pe rețelele de socializare, într-o imagine care arată prețul uriaș plătit de civili în invazia Ucrainei de către Rusia.

Tânăra mamă a spus că s-a trezit să-și hrănească bebelușul de 6 săptămâni și o acoperise deja cu o pătură pentru a îi ține cald când a avut loc lovitura cu rachetă. "Și asta a ținut copilul în viață. Pur și simplu am acoperit-o la timp"

Mama este tratată pentru multiple tăieturi la cap și corp, dar copilul a scăpat nevătămat, în afară de o zgârietură și câteva vânătăi.

Comenteaza