Operaţiile copilotului din avionul căzut în Apuseni au fost amânate. Care e starea de sănătate a răniţilor VIDEO

Operaţiile copilotului din avionul căzut în Apuseni au fost amânate. Care e starea de sănătate a răniţilor VIDEO
Suntem la finalul unei săptămâni marcată de tragicul eveniment din Munţii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost înmormântat astăzi, după ce ieri fusese înhumată şi studenta Aura Ion. Patru dintre răniţi continuă să fie internaţi la Cluj. Copilotul Răzvan Petrescu urma să fie operat astăzi, dar medicii au amânat intervenţia chirurgicală până săptămâna viitoare. Tânărul de 23 de ani este încă slăbit, pentru că a pierdut mult sânge, aşa că medicii au amânat cele 2 operaţii pe care intenţionau să le facă, una la faţă şi alta la picior.

Cei patru pacienţi sunt internaţi în continuare la terapie intensivă pentru că au suferit multiple traumatisme şi trebuie supravegheaţi atent. Evoluţia stării lor de sănătate este însă bună, spun doctorii. Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj explică în materialul video care e starea de săntate a celor patru pacienţi.

Cel mai grav rămâne însă copilotul Răzvan Petrescu. Tatăl său spune însă că este îngrijit bine în spitalul din Cluj şi nu va cere transferul lui la Bucureşti. Vezi ce spune acesta, în materialul video

Cei patru răniţi primesc vizite din partea familiei, o jumătate de oră pe zi, iar în această săptămână au fost vizitaţi, de două ori, şi de preotul spitalului, Ioan Cosma.

Cei patru răniţi internaţi la Cluj, trei medici şi copilotul, nu pot fi încă transferaţi la spitale din capitală, pentru că starea de sănătate nu le permite nici măcar transferul cu avionul, spun medicii.

Comenteaza