OPINIE Ganea style

OPINIE Ganea style
Veşti triste pentru iubitorii de "U". Ionel Ganea, poreclit pe la spate "antrenorul", caută de zor scuze pentru viitoare eşecuri, de parcă soarta "Şepcilor" e scrisă deja la vedere cu litere reciclate.

Vreau să cred că Ganea nu fost trimis la Cluj să desăvîrşească prin nepricepere o sentinţă dată în prima fază de şmecheria lui Walter. Eu ştiu doar vorba că "antrenorul" a fost îndreptat spre "U" în timp ce negocia cu Armătura Zalău (sau cum i-o mai zice acum), dar printre jucători se schimbă zâmbete la fiecare colţ când e să pregătească Ganea un meci. Spun gurile rele că omul e botă la materie şi dacă "U" chiar avea nevoie de antrenor făcea bine să şi caute!

Deocamdată, stau în cumpănă. Caut cu un ochi juniorii clubului (nu-i văd la prima echipă), urmăresc transferurile şi cuget liber: condiţii ca acum de mult nu am mai văzut la Universitatea! Terenuri de antrenament, transferuri interesante, deplasări cu avionul, ai zice că se pregăteşte venirea lui Walter nu insolvenţa!
Tovarăşe Ganea, dacă ai cunoştinţă despre eşecuri ce se arată la orizont pentru Universitatea, te-am ruga să vorbeşti acum despre ele sau să pleci. De fapt, n-am scris pentru tine, îţi ştiu limitele şi le accept atâta timp cât ele nu sunt cultivate de ăia doi oameni care te-au adus aici. 7

 

Etichete
Comenteaza