Orange, amendată de Protecţia Consumatorilor cu 10.000 de lei la Cluj

Orange, amendată de Protecţia Consumatorilor cu 10.000 de lei la Cluj
Ploaie de plângeri la Protecţia Consumatorilor după ce operatorul de telefonie mobilă Orange a decis să suspende mai multe cartele prepay înainte ca acestora să le expire perioada de valabilitate.


„Verificările întreprinse de către comisarii CJPC Cluj au relevat faptul că aceste servicii au fost suspendate în mod eronat, înaintea expirării perioadei de valabilitate a cartelelor PrePay, la bază acestui comportament incorect al operatorului economic fiind probleme de ordin tehnic, asumate de către reprezentanţii acestuia", arată comisarul-şef al CJPC, Mircea Radu. Instituţia a amendat compania de telefonie mobilă cu o amendă de 10.000 de lei pentru „comportamentul incorect manifestat în relaţia cu consumatorii".


Mai bine de 50 de reclamaţii au fost înregistrate la Cluj în acest an împotriva companiei, conform lui Radu. Acestea se referă la modalitatea de reziliere înaintea expirării perioadei contractuale, neconformităţile semnalate la terminalele mobile achiziţionate, sau facturarea eronată a serviciilor

Comenteaza