Orașul Cluj-Napoca: "Fundal perfect pentru UNTOLD. Capitala gotică neoficială a Transilvaniei"

Orașul Cluj-Napoca: "Fundal perfect pentru UNTOLD. Capitala gotică neoficială a Transilvaniei"
| Foto: dancingastronaut.com

Festivalul UNTOLD revine cu o selecție plină de stele: David Guetta, J Balvin, Jamie Jones, Richie Hawtin, Hardwell și mulți alții, scrie Dancing Astronaut şi numeşte Clujul capitala gotică neoficială a Transilvaniei. 

Dancing Astronaut, o platformă media americană fondată în 2009, care acoperă în principal industria electronică a muzicii dance, anunţă stelele UNTOLD, alături de o descriere aparte a oraşului Cluj-Napoca: "Fundal perfect pentru programarea scenei UNTOLD".

"Orașul Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască a șaptea ediție a Festivalului UNTOLD, de renume mondial, care va avea loc între 4 și 7 august.

Reclamat internațional pentru arhitectura sa uimitoare, viața de noapte remarcabilă și ospitalitatea generoasă, orașul este capitala gotică neoficială a Transilvaniei și una dintre cele mai mari centre de muzică, cultură și viață de noapte din regiune, constituind un fundal perfect pentru programarea scenei UNTOLD plină de stele.

După un eveniment reușit de patru zile în 2021, Cluj-Napoca se va deschide încă o dată pentru cea mai diversă gamă a Festivalului UNTOLD de până acum", scrie platforma de muzică dance şi anunţă interpreții din lista UNTOLD de anul acesta.

Site-ul web Dancing Astronaut cuprinde concerte și festivaluri, rapoarte despre știri de divertisment, revizuiește muzică și publică conținut original pe platformele audio la cerere.

Comenteaza