Păcănele cu ghinion: un tânăr a ajuns şi fără bani, şi bătut

Păcănele cu ghinion: un tânăr a ajuns şi fără bani, şi bătut
Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce a agresat şi tâlhărit un alt bărbat într-un local public.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 03:12, un turdean de 21 de ani a alertat Poliţia cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Potrivit declaraţiilor sale, cu două ore înainte, în timp ce se afla într-un local public din Turda, ar fi fost agresat de către o persoană care i-ar fi sustras şi o sumă de bani.

"În fapt, aflându-se în sala de jocuri mecanice a localului public, ar fi fost deposedat de către un alt tânăr, prin violenţă, de 520 de lei. Totodată, acestuia i-ar fi fost distrus şi telefonul mobil", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei, un alt turdean, tot de 21 de ani, a fost depistat într-un alt local public din localitate, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 10%.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tâlhărie calificată" şi ,,distrugere", fapte prevăzute de Codul penal. Totodată, pe numele acestuia judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza