Pană de curent luni seara pe mai multe străzi din Cluj-Napoca: "Acum vine, acum pleacă. Oare Electrica ne va cumpăra alt frigider?"

Pană de curent luni seara pe mai multe străzi din Cluj-Napoca: "Acum vine, acum pleacă. Oare Electrica ne va cumpăra alt frigider?"
| Foto: sursa colaj - playtech.ro

Clujenii din cartierul Mănăştur au rămas fără curent luni seara. Aceştia spun că la un moment dat au alternat penele de curent şi le era teamă că li se vor strica aparatele electrocasnice care se aflau în priză. 

Pe mai multe străzi din cartierul Mănăştur au fost semnalate întreruperi la energia electrică în seara de luni, 8 iulie.  Pe grupul de Facebook Trăiesc în Mănăştur clujenii au scris că pe străzile Moldoveanu, Mehedinţi, Câmpului, Primăverii sau pe Bâlea au fost întreruperi de curent succesive.

"Pe Mehedinți acum vine, acum pleacă îs curioasă dacă Electrica ne va cumpăra lucruri stricate, frigiderul, mai ales", a scris cineva după ce curentul a fost întrerupt şi apoi a revenit de câteva ori. 

Cei care au sunat la numărul de informaţii al Electrica au spus că le-a răspuns robotul şi că de întreruperi au avut parte mai mulţi clujeni, din mai multe zone ale oraşului Cluj-Napoca.

"Am sunat la 0264929 și robotul a enumerat zeci de străzi pe care erau întreruperi de curent, în tot orașul", a mai scris cineva pe grupul de Facebook.  

Comenteaza