Pancartă ruptă din filmele horror, la marginea pădurii, în Florești / ”Când câinii tăi atacă alți câini/oameni, devine o problemă legală”

Pancartă ruptă din filmele horror, la marginea pădurii, în Florești / ”Când câinii tăi atacă alți câini/oameni, devine o problemă legală”

Floreștenii sunt avertizați să nu treacă pe un anumit teren de lângă pădure deoarece proprietarul acelui teren are câini periculoși...

”Ați întâlnit cumva câini fix aici la intrarea în pădure?”, întreabă un cetățean din Florești pe un grup de Facebook al locuitorilor din comuna clujeană. Pe panoul cu scrisul ”însângerat” poate fi citită înștiințarea că acel teren este privat, iar trecerea pe acolo vine la pachet cu riscul de a fi atacat de câinii ”periculoși” ai celui care deține terenul probabil.

Unii floreșteni au scris că proprietarul terenului probabil se saturase de cei care se plimbau pe drumul de lângă pădure. ”Omu știe de ce a pus pancarda are 6 câini ciobănești și îs dezlegați. Au mușcat destui oameni care tot merg sub pădure cu câinii”, a scris cineva pe grup. Mai mulți cetățeni din florești confirmă că acolo chiar sunt câini periculoși care atacă trecătorii. 

Totodată oamenii se întreabă de ce nu e împrejmuit terenul dacă e privat deoarece un animal nu va ataca doar în limita terenului ”privat”, iar pe deasupra, câinii periculoși trebuie ținuți în lesă și cu botniță potrivit legii.  

”Zici că e o zonă din filmele horror, așa e scrisul…”
”Da, sunt, mai multe persoane au fost fugărite de ei.”
”Dacă e vb. de terenul de sub pădure, str. Cetății, confirm că are vreo 7-8 ciobănești nu tocmai cuminți.
”Daca e teren privat și deține câini periculoși terenul trebuie împrejmuit. Câinii nu cunosc până unde este limita terenului și pot ataca trecători nevinovați. De asemenea daca nu e împrejmuit nu știm unde este limita terenului privat. Mă îndoiesc că deține tot terenul de sub pădure... Când câinii tăi atacă alți câini/oameni devine o problema legală. Câinii periculoși nu se lasă liberi și fără botniță.”
”Măi oameni buni am înțeles că este teren privat, împrejmuiește-l atunci! Am avut pb cu acest individ care vine să își facă dreptate cu furca și cu amenințări. Nu așa stau lucrurile din păcate el are stână cu oi și ce o mai avea acolo dincolo de deal, acum a lăsat cainii liberi tocmai de asta. Să muște alți căței sau alte persoane.”, mai scriu alți floreșteni pe grupul de Facebook

Comenteaza