Parlamentarii clujeni, invitaţi la o dezbatere despre învăţământ la ISJ

Parlamentarii clujeni, invitaţi la o dezbatere despre învăţământ la ISJ
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se vor întâlni vineri cu parlamentarii clujeni pentru a discuta pe marginea investiţiilor necesare în învăţământul judeţean şi în ce măsură sumele necesare pot fi obţinute din bugetul naţional de stat.

"I-am invitat la discuţia de vineri pe parlamentarii clujeni, dar şi pe primarul Emil Boc şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Discuţia va începe la ora 11 şi va fi una cu uşile închise, deoarece nu vreau declaraţii politice. Vreau discuţii concrete. Nu îmi fac iluzii, ştiu că nu sunt bani pentru absolut toate cele necesare nouă, dar măcar aşa vom putea stabili unele priorităţi. Nu se va finaliza într-un an tot ceea ce vrem să facem", a declarat Valentin Cuibus, inspector şcolar judeţean.

Printre proiectele luate în discuţie la întâlnirea de vineri se numără: campusurile din Huedin şi Dej, o serie de instituţii de învăţămât ce trebuie refăcute, dar şi eventuale propuneri legislative pe care parlamentarii să le lanseze la Bucureşti.

Comenteaza