Paszkany s-a accidentat la schi, susţin avocaţii săi

Paszkany s-a accidentat la schi, susţin avocaţii săi
Avocaţii lui Paszkany au prezentat vineri, la procesul finanţatorului clubului CFR Cluj cu Iulian Dascălu, o adeverinţă medicală
Paszkany s-a accidentat la schi, în Austria. Cel puţin aşa susţin avocaţii săi, care au prezentat instanţei, vineri, un act medical care dovedeşte suferinţa acestuia. În document scrie însă că Paszkany nu este internat în spital, ci se tratează ambulatoriu. El trebuia să se prezinte vineri la procesul cu omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu.

Nici Dascălu nu a venit la proces. Acesta a motivat că este plecat în străinătate şi a trimis, prin reprezentanţii săi, un înscris prin care susţine că nu mai are nimic de adăugat faţă de declaraţiile sale anterioare.

Săptămâna trecută, Paszkany se prezentase la înfăţişarea hotărâtă de instanţă.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj l-a acuzat pe Arpad Paszkany că, printr-un șantaj de presă, l-a forţat pe Dascălu să renunţe la un teren de un hectar din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în apropiere de Iulius Mall. Preţul de evaluare a fost de 250.000 de euro, din care Paszkany ar fi plătit efectiv 10.000 de euro, restul de 240.000 de euro fiind achitaţi sub formă de publicitate pe terenul echipei de fotbal CFR Cluj.

Comenteaza