Patronul Terra Structures, despre "cartierul lui Apostu": "Sunt minciuni sfruntate"

Patronul Terra Structures, despre
Marian Lucian Pop neagă orice implicare a primarului suspendat Sorin Apostu în finanţarea sau derularea proiectului imobiliar Terra din comuna Floreşti.

Patronul societăţii de construcţii Terra Structures, Marian Lucian Pop, în vârstă de 35 de ani, spune că nu a fost chemat niciodată la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Cluj şi că nu ştie de existenţa datelor referitoare la el din dosarul trimis în judecată.

"În 2004, când s-a construit cartierul Terra, nici măcar nu ştiam de Sorin Apostu. Sunt minciuni sfruntate ce au scris cei de la DNA în dosar. Eu am o firmă constructoare care lucrează pentru investiţii americane. Provenienţa banilor dintr-o firmă este transparentă, aşa că se vede clar de unde vin. Sorin Apostu nu este implicat şi în niciun caz nu este şeful meu. Eu nu sunt în Cluj acum şi m-au sunat angajaţii să-mi spună că au citit că îl am şef pe Apostu. Singurul meu şef este sus în cer. O să-mi contactez avocaţii se vedem ce este de făcut cu privire la DNA. Cu morala mă consider mult mai sus decât ce e prezentat acolo. Ar fi grav dacă ar fi aşa cum se susţine", a declarat, pentru ziuadecj.ro, Lucian Marian Pop.

Patronul Terra Structures spune că este într-o relaţie amicală cu primarul suspendat. "Pe Apostu l-am cunoscut în 2008 sau 2009 prin prieteni comuni. Am vorbit cu el la telefon de două sau trei ori într-un an. M-a chemat să-i updatez softul la IPhone, că nu-i mai funcţionau nişte aplicaţii, eu fiind pasionat de Apple. Dânsul (Apostu, n. red.) este cam atehnic", a precizat, amuzat, Pop. Acesta consideră că nu se poate cere mită cuiva care face totul legal la un proiect imobiliar. "Dacă vedeţi proiectele noastre, sunt mult peste ceea ce se face în Cluj. Am auzit şi eu poveşti mai demult legate de Apostu. După ce am auzit acuzele din dosar în media, sunt stupefiat că un om poate să facă aşa ceva într-un oraş ca şi Clujul", a conchis Pop.

Citeşte aici ce zice DNA despre faptul că Sorin Apostu ar fi investit banii din mită într-un cartier din Floreşti.

Comenteaza