Patru tineri care au săvârşit mai multe infracţiuni au fost prinşi de poliţiştii clujeni

Patru tineri care au săvârşit mai multe infracţiuni au fost prinşi de poliţiştii clujeni
Oamenii legii au identificat, ieri, patru clujeni, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani, care în perioada ianuarie-mai ar fi săvârşit mai multe infracţiuni: au furat, au făcut plinul la benzinărie fără să plătească şi au condus o maşină neînmatriculată.

Miercuri, 20 august, poliţişti din Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca, au identificat trei tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi 33 de ani, precum şi un minor de 17 ani, toţi din Cluj-Napoca, care în perioada ianuarie - mai 2014, ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv piese metalice dintr-un depozit situat în Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.500 de lei.

De asemenea, în data de 23.04.2014, tânărul de 21 ani ar fi alimentat cu carburant un autoturism la o benzinarie de pe strada Oaşului şi ar fi plecat fără să achite contravaloarea acestuia, cauzând un prejudiciu de 202,11 lei. În urma verificarilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că numerele de înmatriculare folosite aparţin altui autoturism.

În perioada 11-25.05.2014, minorul de 17 ani ar fi sustras un acumulator auto de pe un autoturism parcat pe strada Partizanilor, din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de 300 de lei, recuperat de poliţişti.

Faţă de tânărul de 21 ani, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infractiunilor de ,,furt calificat" (2 acte materiale) şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de ceilalţi trei tineri s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza