Patruzeci de suporteri de la "U" şi Steaua au interzis pe stadion la meciul de astăzi

Patruzeci de suporteri de la
Un număr de 26 de suporteri ai Universităţii Cluj şi 14 fani de la Steaua Bucureşti au interdicţie de a participa la meciul din acestă seară, conform reprezentanţilor Jandarmeriei Cluj.

„26 suporteri ai echipei ,<F.C. Universitatea Cluj> şi 14 suporteri ai echipei <F.C. Steaua Bucureşti> au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion", au menţionat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj, într-un comunicat transmis presei.

„În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura", se adaugă în comunicatul amintit.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, din cadrul celei de-a 20-a etape a Ligii I, se va disputa de la ora 19.30.

 

Etichete
Comenteaza