Pasager în avionul cu care CFR Cluj a zburat la București: „Vă dau în judecată! Unii nu purtau măști"

Pasager în avionul cu care CFR Cluj a zburat la București: „Vă dau în judecată! Unii nu purtau măști"
| Foto: Facebook Siserman Paul

Un fost concurent la MasterChef, a anunțat că va da în judecată clubul CFR Cluj dacă va ieși pozitiv la testul coronavirus. El a călătorit în același avion cu jucătorii de le CFR care nu au purtat mască în avion sau au purtat-o necorespunzător.

Paul Siserman, a călătorit în același avion cu jucătorii şi staff-ul de la CFR Cluj în data de 17 iulie, când echipa a luat cursa Blue Air la ora 18:40 de pe Aeroportul Cluj-Napoca, spre Bucureşti pentru a juca meciul cu FCSB. Meciul a fost anulat, iar cazurile de COVID-19 de la CFR au explodat.

Fostul concurent de la MasterChef, Paul Siserman, spune că unii dintre cei de la CFR Cluj aveau mască, iar alții erau fără mască de protecţie, sau o purtau necorespunzător. Aceştia nu au trecut de de niciun control individual, ci cu toți în grup, lucru care poate fi observat la nevoie, pe camerele din aeroport.

În avion unii dintre ei au purtat masca corect și au stat la locurile lor, însă alții au fost glumeți și au purtat masca total necorespunzător sau sub barbă.

Paul Siserman este extrem de indignat cu privire la ce s-a întâmplat şi promite că îşi va face testul COVID-19, iar dacă va ieşi pozitiv, spune că va da clubul CFR Cluj în judecată, precizând în postarea de pe Facebook şi ART 352 cod penal: (1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

Paul Siserman atrage atenţia călătorilor acelui zbor şi echipajului de la bordul avionului asupra faptului că ar trebui să îşi facă şi ei testul COVID-19, iar în cazul în care ar ieşi pozitivi să intenteze proces clubului de fotbal.

Comenteaza