Pază extinsă la UPU Cluj după ce Gore a înjunghiat astăzi un brancardier

Pază extinsă la UPU Cluj după ce Gore a înjunghiat astăzi un brancardier
Efectivele de poliţişti care asigură paza la unităţile medicale vor fi suplimentate, după ce astăzi un cunoscut interlop a înjunghiat un brancardier la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) iar paza unităţii era asigurată de o singură persoană.

"Efectivele care asigură paza vor fi mărite, pentru ca siguranţa agenţilor să nu mai fie pusă în pericol. Aici vin tot felul de persoane, în diferite situaţii", a explicat comisarul-şef Valentin Rusu, şeful serviciului de investigaţii criminale al IPJ Cluj.

Totuşi, spune Rusu, personalul angajat la UPU este conştient de riscurile la care se supune. "Cei care îşi desfăşoară activitatea în această zonă îşi asumă nişte riscuri, asta este viaţa", a spus şeful serviciului de investigaţii criminale.

Acesta a adăugat că din punctul său de vedere Poliţia şi-a făcut datoria în cazul interlopului internat aseară la Urgenţe. "Din punctul de vedere al Poliţiei s-a făcut tot ce se putea", a spus el la ştirile Realitatea TV Cluj. Rusu a recunoscut că, în ciuda faptului că este un interlop temut, Marius "Gore" David a fost închis perioade scurte de timp. "Are multe infracţiuni de lovire pentru care a fost cercetat, dar părţile vătămate şi-au retras plângerea", a explicat el. Pedeapsa cea mai mare cu închisoarea, pentru Gore, a fost de patru ani.

Clujeanul Marius David, cunoscut ca "Gore", a înjunghiat în cursul nopţii un asistent medical la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Paza Unităţii de Primire a Urgenţelor este asigurată de un singur agent de pază, "de calibru nesatisfăcător" după cum s-a exprimat şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan.

 

 

Comenteaza