Pedofilul din lift a fost prins. Este agent la Brigada Rutieră

Pedofilul din lift a fost prins. Este agent la Brigada Rutieră
Un bărbat suspectat că ar fi agresat sexual doi copii într-un lift a fost depistat de poliţişti, acesta fiind dus la audieri.

UPDATE, ora 12:02. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani. "Activează în cadrul Poliţiei din 2010, a fost jandarm anterior. Este divorţat şi are şi o fată de 20-22 de ani", a declarat Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX.

UPDATE, ora 11:20. Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, este agent de poliţie din 2010, anterior fiind jandarm. Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere. Acesta ar fi fost recunoscut de colegi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliţia Capitalei. Bărbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din capitală.

„În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii", anunţa, vineri seara, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori. Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.

Comenteaza