Percheziții la Cluj după o spargere de 75.000 de lei. Trei bărbați au ajuns după gratii

Percheziții la Cluj după o spargere de 75.000 de lei. Trei bărbați au ajuns după gratii
| Foto: Arhiva

Polițiștii clujeni au efectuat marți trei percheziții domiciliare la locuințele unor bărbați într-un dosar de furt calificat și de deţinere a unor produse accizabile supuse marcării, care nu erau marcate.

Cele 3 percheziții domiciliare au fost efectuate la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, din municipiul Turda, cercetați în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Potrivit polițiștilor, cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv scule și unelte electrice și mecanice. Totodată, la domiciliul bărbatului de 53 de ani au fost identificați 4 saci de tutun. În urma activităților întreprinse, prejudiciul a fost recuperat.

"Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 22.30, doi dintre aceștia, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, ar fi forțat ușa de acces a unui imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 75.000 de lei, pe care ulterior le-ar fi vândut bărbatului de 53 de ani", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Față de cei trei bărbați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Comenteaza