Percheziţii la un hoţ de maşini. Voia să vândă un autoturism furat din Germania. Cum s-a întors roata împotriva lui VIDEO

Percheziţii la un hoţ de maşini. Voia să vândă un autoturism furat din Germania. Cum s-a întors roata împotriva lui VIDEO
Poliţiştii clujeni au prins marţi în flagrant un bărbat ce ar fi încercat să vândă într-o benzinărie clujeană un autoturism furat din Germania. Ulterior, aceştia i-au percheziţionat domiciliul, iar ce au găsit le-a depăşit aşteptările.

Hoţul, un tânăr hunedorean de 26 de ani, a fost depistat în timp ce cerea, într-o benzinărie, 3.500 de euro în schimbul vehiculului furat. Poliţiştii au intervenit înainte să încheie tranzacţia şi, pentru a-i documenta activitatea infracţională, i-au percheziţionat locuinţa, de unde au confiscat mai multe bunuri.

"S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, accesorii auto, un televizor, alcool, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului depistat în staţia peco a fost ridicat și pus sub sechestru asigurator", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

 

Prejudiciul generat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la aproximativ 30.000 de euro, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza