Pericol public. Bărbat din Cluj, depistat la volan beat și fără permis / A mai făcut și accident

Pericol public. Bărbat din Cluj, depistat la volan beat și fără permis / A mai făcut și accident
| Foto: jurnal.ro

Polițistii au identificat un bărbat de 32 de ani din Vâlcele după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din Apahida au identificat, la data de 31 martie, în jurul orei 01.00, un bărbat de 32 de ani, în localitatea Vâlcele, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

"Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce conducea autoturismul pe DC 75, în localitatea Vâlcele, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism aflat în staționare. La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la o unitate medicală", a transmis IPJ Cluj.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza