Update Persoană căzută de la înălțime în Gheorgheni

Persoană căzută de la înălțime în Gheorgheni

Echipaje ale ISU Cluj au intervenit pe strada Soporului din Cluj-Napoca, unde o persoană a căzut de la înălțime.

Un bărbat a căzut de la înălțime într-un bloc aflat în construcție pe strada Soporului din cartierul Gheorgheni. La fața locului s-au deplasat echpaje  ale ISU. Ar fi vorba de un accident de muncă.

UPDATE: "Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul zilei de azi pentru a asigura accesul și pentru a sprijini acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat care a căzut de la aproximativ 3m, în interiorul unei scări de bloc, dintr-un imobil aflat în construcții, de pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului sau deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

La prima evaluare bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, prezenta multiple traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital", a transmis ISU Cluj.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.10, într-un imobil aflat în construcție.

Potrivit polițiștilor, din primele date, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj, în timp ce efectua verificări în imobilul de pe strada menționată mai sus, la un moment dat s-ar fi dezechilibrat, căzând pe scările interioare.

În urma evenimentului, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Comenteaza