Persoanele fără adăpost, duse la centrele de găzduire temporară

Persoanele fără adăpost, duse la centrele de găzduire temporară
Temperaturile extrem de scăzute din timpul nopților pot pune în pericol viața persoanelor fără adăpost din municipiu. Pentru a le feri de îngheț, polițiștii locali au desfășurat marți seara o acțiune de identificare a lor.

"La această oră, polițiștii locali sunt pe teren pentru o nouă acțiune de identificare a persoanelor fără adăpost din Cluj-Napoca. Având în vedere temperaturile scăzute de pe timpul nopții, Primăria Cluj-Napoca prin Poliția Locală a municipiului realizează verificări periodice pentru depistarea acestora", anunța primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

De la începutul anului și până acum au fost identificate 35 de astfel de persoane, care au fost legitimate și conduse la cele două centre de găzduire temporară din oraș, unde beneficiază de o masă caldă și tratament medical, fiind în grija lucrătorilor de la Direcția de Asistență Socială. 

Pentru a ajuta la depistarea lor, polițiștii locali  îi îndeamnă pe cetățeni ca, în cazul în care observă persoane fără adăpost în oraș, să îi contacteze la 0264-984 - telefonul primarului - sau la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784-Dispeceratul Poliţiei Locale

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția persoanelor fără adăpost 68 de locuri la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oaşului nr. 298 și 50 de locuri la Centrul social de urgență situat pe strada Dragoș Vodă 36-38.

Comenteaza