Video Peste 40.000 de oameni au participat la Florești Fest 2024. Bogdan Pivariu: „Toată lumea s-a simțit bine”

Peste 40.000 de oameni au participat la Florești Fest 2024. Bogdan Pivariu: „Toată lumea s-a simțit bine”
| Foto: Facebook.com/FlorestiMemorabil

Sfârșitul săptămânii trecute a adus o sumedenie de momente de distracție, relaxare, bucurie și voie bună, indiferent de vârstă, în cea mai mare comună din țară.

Edilul Bogdan Pivariu a anunțat, la ZIUA LIVE, că la ediția din acest an a Florești Fest au participat peste 40.000 de persoane, depășind cu mult cifrele de anul trecut.

Am avut chiar înainte de debut ceva probleme la partea de sonorizare din cauza ploii și a stricăciunilor provocate, dar organizatorii s-au repliat foarte repede, au găsit soluții, iar lucrurile au decurs într-un mod cât se poate de firesc și normal. Au fost foarte mulți oameni anul acest la Florești Fest. Cred că au fost undeva la 40.000 de oameni, poate chiar mai mult. Am avut evenimente în Parcul Poligon, dar și în Luna de Sus.

Am avut un line-up de excepție, artiști care au încântat publicul. Lume bună, voie bune, au fost cât se poate de interesante aceste zile. Am petrecut cu familia, cu prietenii, toată lumea s-a simțit bine. N-am avut incidente. Cetățenii au fost civilizați. Urmează și TIFF-ul. Floreștiul este încântat de aceste festivaluri. Sunt multe care se întâmplă la noi acasă”, a spus, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Anul acesta, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va ajunge în comuna Florești pentru a 4-a oară în istorie.

Comenteaza