Video Peste 40.000 de oameni au participat la Winter Dream Florești. Primarul Pivariu: „O ediție cu adevărat reușită”

Peste 40.000 de oameni au participat la Winter Dream Florești. Primarul Pivariu: „O ediție cu adevărat reușită”
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

Cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun din cea mai mare comună din țară, denumit Winter Dream Florești, are loc în Parcul Poligon și este deschis publicului până 23 decembrie 2023.

Edilul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre cum a fost până acum la Târgul de Crăciun din Florești.

Deocamdată îl găsim și pe Moșul la hambarul nostru din Parcul Poligon. Apoi va merge la fiecare copil acasă pentru a împărți cadourile. A fost o ediție foarte frumoasă a târgului, cu adevărat reușită. A fost o zonă mult mai largă anul acesta, mai aerisită. Am avut zone instagramabile, pădure fermecată, multe luminițe magice, hambarul unde s-a desfășurat o mulțime de acitivtăți. La concerte au participat până acum peste 35.000-40.000 de oameni. Cifrele exact le vom avea la final.

Din tot ceea ce am observat, toți cei care au participat au fost mult mai civilizați decât până acum. Și anul trecut au fost civilizați, dar anul acest a fost și mai bine. Fiecare dintre noi ne-am simțit acasă, ne-am simțit în familie. Floreștiul are suflet, așa cum am putut vedea în fiecare weekend la Winter Dream Florești. Crăciunul îl voi petrece acasa, în familie”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

În încheiere, primarul din Florești le-a urat sărbători fericite tuturor floreștenilor, clujenilor și românilor.

Comenteaza