Peste 5.000 de clujeni au sărbătorit Zilele comunei Baciu

Peste 5.000 de clujeni au sărbătorit Zilele comunei Baciu
Peste 5.000 de clujeni au participat sâmbătă şi duminică la prima ediţie a Zilelor comunei Baciu. În cele două zile de serbare, locuitorii comunei au putut asculta concertede muzică uşoară şi populară, au participat la diverse concursuri şi au consumat bere, mici şi grătare. Pentru cei mici au fost amenajate tobogane gonflabile sau minipiscine cu apă.

Evenimentul a avut loc pe terenul de sport din comuna Baciu.

"Sunt mulţumit de cum a ieşit acest eveniment, mai ales că a fost la prima ediţie. Oamenii au venit, s-au simţit bine, au ieşit cu familiile, s-au întâlnit cu prietenii... Noi am dorit doar să le oferim un prilej de relaxare, după atâta muncă. Sper ca această ediţie să-i convingă pe locuitorii comunei că merită să avem o sărbătoare tradiţională a comunităţii", a explicat primarul comunei, Florin Mureşan.

Trupa Voltaj a concertat sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21.00. Concertul a fost urmat de discotecă în aer liber şi focuri de artificii. În 28 iulie, a doua zi a evenimentului, a fost organizat un spectacol folcloric, cu participarea interpreţilor Ion Sotelecan, Florin Bota, Mihaela Grindean sau Nelu Gabor.

Tot cu ocazia Zilelor comunei Baciu, sâmbătă, au avut loc o serie de concursuri: pescuit, şah, ciclism, dar şi o prezentare de modă.

Etichete
Comenteaza