Peste 600 de poliţişti clujeni vor asigura ordinea publică în cadrul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului

Peste  600 de  poliţişti clujeni vor asigura ordinea publică în cadrul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a disponibilizat peste 600 de poliţişti care vor asigura ordinea publică în cadrul desfăşurării sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

Peste 600 de poliţişti clujeni vor fi în teren în perioada 12 august-15 august, pentru prevenirea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale care pot aduce atingere ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal, informează poliţia clujeană.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, se acordă o atenţie deosebită măsurilor de ordine întreprinse pentru ca sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula - judeţul Cluj din perioada 13 - 15 august să se desfăşoare într-un climat sigur, având în vedere că la slujbele religioase oficiate cu această ocazia vor participa un număr mare de pelerini din toată ţara.

Pentru evitarea situaţiilor neplăcute, poliţia recomandă tuturor celor care participă la această sărbătoare să manifeste un comportament social adecvat.

 

Comenteaza