Picnic de Paște, încheiat tragic într-o pădure din Mureș. Un copil de 5 ani a fost împușcat mortal de fratele său

Picnic de Paște, încheiat tragic într-o pădure din Mureș. Un copil de 5 ani a fost împușcat mortal de fratele său
| Foto: observatornews.ro

Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental în zona pieptului de către fratele său, în vârstă de 8 ani, în a doua zi de Paște.

Surse judiciare au declarat că un copil de 5 ani a fost împuscat accidental în zona pieptului de către un alt copil, de 8 ani, fratele său, cu o armă cu aer comprimat ce aparţinea unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată, relatează Mediafax.

Copilul împuşcat a fost în stare de inconştienţă, s-a încercat resuscitarea sa, însă în cele din urmă a fost declarat decesul la ora 16.27. Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală.

Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma şi a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza