Piesă în memoria lui Teo Peter

Piesă în memoria lui Teo Peter
Rockerii de la Altar şi-au anunţat fanii că au compus o piesă în memoria regretatului membru Compact, tatăl lui Teo Peter Jr., basistul trupei.
“Se împlinesc exact şase ani de când Teo Peter a fost ucis de un soldat american şi nu i s-a făcut nici acum dreptate. Fight The f**k American Justice!”, a spus solistul Andy Ghost. Melodia a fost interpretată în premieră sâmbătă seara în Irish & Music Pub, în cadrul unui “calup de şapte piese noi”, după cum a spus vocalistul în cadrul concertului de lansare al EP-ului care prefaţează albumul “The Invasion”.

“Va fi cel mai complex, cel mai brutal album Altar. Îl înregistrăm în studioul lui Paul Opriş şi sperăm să îl lansăm la primăvară”, a anunţat pe scenă Andy Ghost. Cântarea din spaţiul rezervat concertelor în Pub a reunit aproximativ 300 de persoane. A fost unul dintre puţinele evenimente de gen la Cluj care au început la ora anunţată pe afiş şi s-a încheiat exact la ora 11:30. Au fost interpretate piese mai vechi ale trupei, compuse la începutul anilor ‘90, hit-ul “Atitudine” sau piese de pe viitorul album. În deschidere au cântat trupele Skullp, Front şi 13Rituals.

Comenteaza