Pistele de biciclete de pe Horea cedează FOTO

Pistele de biciclete de pe Horea cedează FOTO
Deşi au fost trasate în urmă cu mai puţin de un an, pistele de biciclete de pe strada Horea încep deja să cedeze.

Cazurile în care pistele de biciclete sunt ocupate de autoturismele parcate neregulamentar nu sunt deloc rare, ba chiar din contră. Atitudinea proprietarilor de maşini nu încurcă doar bicicliştii, care se văd nevoiţi să facă slalom printre autoturismele lăsate în calea lor, ci au dus şi la apariţia unor crăpături în asfaltul pistelor. 

Situaţia a fosta dusă în atenţia autorităţilor locale de un cetăţean, care, prin intermediul unei reclamaţii de pe portalul domnuleprimar.ro, susţine că aceste crăpături au apărut din cauză că pistele nu sunt proiectate să suporte greutatea autovehiculelor. 

"Din nefericire, pistele de biciclete de pe strada Horea încă nu sunt semnalizate (cu semnalizare verticală), iar din cauza asta se urcă şi cu maşinile pe pistă. Acest fenomen se vede cel mai bine la colţul clădirii Facultăţii de Business, Horea nr. 7, dar la fel se urcă şi la capătul fiecarui segment de pistă (unde se termină locurile de parcare).

În urma acestuia, asfaltul de pe pista de biciclete a crăpat, acestea nefiind proiectate să suporte greutatea unei maşini. Sper doar să nu se aştepte cu acele marcaje până se deteriorează asfaltul", a scris el. 

Citeşte şi: RUPE-ȚI PERMISUL: Pistele de biciclete, locuri de parcare suplimentare pentru mașini

Comenteaza