"Pistolarul" din Grigorescu, cercetat în libertate. Vezi cum s-au derulat evenimentele

Clujeanul care a tras cu arma asupra unui şofer, ieri în cartierul Grigorescu, în urma unei altercaţii în trafic, are interdicţie de a părăsi localitatea.

Rareş Lupuțan, de 31 de ani, clujeanul care a tras ieri patru focuri de armă asupra unui şoferi, în urma unei altercaţii în trafic, pe strada Alexandru Vlahuţă din cartierul Grigorescu este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept, port fără drept al unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi port fără drept de cuţit.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 11.00 Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procuror Theodor Pavelescu, a spus că până la aceasă oră nu s-a formulat propunerea de arestare prevetivă.

Ordonanţa de reţinere expiră la 16.45. "Până la acea oră se poate formula sau nu propunerea de arestare preventivă", a adăugat Pavelescu.

UPDATE 14.00 Conform declaraţiilor date la poliţie, şoferul împuşcat se afla duminică în maşină cu fiica sa, care i-ar fi povestit că "pistolarul" s-a luat de ea în urmă cu câteva zile. Enervat, şoferul s-a dat jos din maşină şi l-a luat la bătaie pe tânăr. În acel moment, tânărul a tras cu pistolul rănindu-l pe şofer la mână.

Rareş Lupuțan şi-a cumpărat arma în urmă cu câţiva ani, după ce a fost bătut crunt, în timp ce era de servciu ca paznic la o firmă. Tânărul a mai spus că brişca o avea la el pentru că se întorcea de la o cabană.

UPDATE 14.50 "Pistolarul din Grigorescu" va fi pus în libertate peste două ore. El are interdicţie de a părăsi localitatea.

Comenteaza