Platinia Shopping Center te premiază: câștigă un scuter Vespa, trei iPhone-uri 7 și zeci de vouchere cadou!

Platinia Shopping Center te premiază: câștigă un scuter Vespa, trei iPhone-uri 7 și zeci de vouchere cadou!
Câștigă un scuter Vespa, trei telefoane iPhone 7 și zeci de vouchere cu ocazia deschiderii, la Cluj-Napoca, a celui mai nou centru comercial din România, Platinia Shopping Center.

Tot ce trebuie să faci pentru a deveni proprietarul unui scuter Vespa nou-nouț este să vizitezi Platinia Shopping Center și să îl cauți pe Shoppy, mascota centrului comercial care se inaugurează pe 8 aprilie chiar în inima orașului, pe Calea Mănăștur 2-6.

Fă un selfie cu Shoppy, în perioada 8-23 aprilie, și postează apoi fotografia pe profilul tău de Facebook folosind hashtag-ul #FollowShoppy.

Urmează restul pașilor descriși pe pagina Platinia Shopping Center și intri în tombolă. Poți să pleci de la Platinia Shopping Center cu o Vespa!

Vino la marea deschidere Platinia Shopping Center și poți câștiga și alte premii. Te așteptăm cu trei iPhone 7 și zeci de vouchere cadou. Pentru a intra în posesia unui smartphone de ultimă generație ai nevoie doar de un #VintageSelfie și de o postare pe Facebook.

Te așteptăm pe 8 aprilie la Platinia Shopping Center pentru mai multe detalii și pentru a te afla printre primii vizitatori care se vor bucura de experiența inedită pe care ne propunem să o oferim tuturor celor care ne vor trece pragul.

Suprafața totală de 13.000 de mp îi oferă primului centru comercial inaugurat anul acesta în țara noastră un spațiu generos în care clienții pot să se bucure nestingheriți de mixul unic de produse și de servicii puse la dispoziția lor de cei circa 50 de retaileri care au ales să își deschidă aici magazinele și reprezentanțele.

Retailerii și furnizorii de servicii care au ales Platinia Shopping Center sunt: H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărturești, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino, Iqos Place, Z Tour, Reartu' Calzature e pelletteria şi Gett's Colour Bar.

În plus, vizitatorii își vor putea face cumpărăturile la primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca, aflat tot în cadrul Platinia Shopping Center.

După cumpărături, aceștia pot servi masa într-o atmosferă relaxată la unul dintre cele patru restaurante à la carte cu specific diferit, bucurându-se de preparate din bucătăria internațională, italiană și asiatică. Restaurantele care vor fi prezente la Platinia sunt: Marty Restaurants, sub denumirea Marty Plaza, Chop Urban Grill - restaurant și wine bar, Amagusto - restaurant cu specific italian și mediteraneean și Sakura - sushi bar și bucătărie asiatică. Toate restaurantele dispun de terase exterioare deschise într-o piațetă comună, ideale pentru cei care vor să ia masa vara în aer liber și să se bucure de proximitatea Parcului Central.

Oferta va fi completată la Platinia Shopping Center de cafenele, o gelaterie și o serie de

magazine cu specialități gastronomice. Printre acestea se numără Caffe Meron, Beldi gelaterie și Platinia Market, o noutate absolută pe piața locală și națională, un loc unde Platinia va încerca să aducă producători locali, alimente produse după rețete tradiționale, fructe și legume bio, brânzeturi și mezeluri fără aditivi sau conservanți, atent selecționate, un loc unde să regăsești piața tradițională într-o ambianță modernă, un loc în care producătorii locali pot să își prezinte și să își vândă produsele.

Platinia Shopping Center este parte a proiectului imobiliar de mix development Platinia care cuprinde, pe lângă centrul comercial, și un ansamblu rezidențial ocupat deja  în proporție de 100% și un aparthotel exclusivist.

(advertorial)

 

 

loading...
Comenteaza