Polei pe unele drumuri din Cluj. Cum se circulă

Polei pe unele drumuri din Cluj. Cum se circulă
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, pe raza judeţului nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Totuși, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate există posibilitatea ca circulaţia să fie afectată de fenomenul de polei, mai ales în zonele de munte ale județului.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 15 decembrie, s-a acţionat pe 12 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a șapte utilaje.

Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe trei drumuri judeţene, cu trei utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 73 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe șapte drumuri judeţene, cu cinci utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe șase drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 28 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile situate în zonele Gilău, Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost doar de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Etichete
Comenteaza