Politicieni după gratii, pictați pe un monument din Cluj. Polițiștii au deschis o anchetă

Politicieni după gratii, pictați pe un monument din Cluj. Polițiștii au deschis o anchetă
Pe pereții monumentului apar imagini pictate în graffiti cu Liviu Dragnea, Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Nicolae Ceașuscu, Traian Băsescu, Victor Ciorbea, C. V. Tudor, Elena Udrea.

Persoane necunoscute au pictat pe monumentul Crucea de pe Cetățuie din Cluj-Napoca imagini cu mai mulți politicieni după gratii, polițiștii demarând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, pentru AGERPRES, că instituția pe care o reprezintă s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și se fac cercetări pentru identificarea celor în cauză.

Directorul Poliției Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, a spus că este vorba de imagini în graffiti pictate pe pereții monumentului, fiind declanșată o anchetă pentru prinderea făptașilor.

Pe pereții monumentului apar imagini pictate cu Liviu Dragnea, Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Nicolae Ceașuscu, Traian Băsescu, Victor Ciorbea, C. V. Tudor, Elena Udrea.

Crucea de pe Cetățuie, care este numită și Monumentul Eroii Neamului, a fost construită în 1997 și este dedicată memoriei martirilor Revoluției de la 1848.

 

Comenteaza