Polițiștii au arestat unul dintre cei doi agresori care au pătruns în casa unui clujean cu intenția de a-l jefui. Victima a fost grav rănită

Polițiștii au arestat unul dintre cei doi agresori care au pătruns în casa unui clujean cu intenția de a-l jefui. Victima a fost grav rănită
| Foto: ipj cluj

Oamenii legii l-au reținut pe unul dintre suspecții care, pe 18 iunie, au agresat un clujean pe care au încercat să-l jefuiască.

În urma incidentului din dimineața zilei de 18 iunie, când două persoane necunoscute au pătruns în imobilul unui bărbat de 32 de ani din municipiul Cluj-Napoca și l-au agresat fizic, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au oferit informații noi legat de acest caz.

Pe 6 iulie, polițiștii au reținut un tânăr de 24 de ani, cetățean britanic, suspectat de tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Ancheta a dezvăluit că unul dintre agresori s-a întors în țară cu intenția de a constrânge victima să-i cedeze bani și bunuri.

Potrivit IPJ Cluj, incidentul din 18 iunie a avut loc în jurul orei 08:52, când cei doi agresori au pătruns în locuința victimei și l-au atacat fizic. Bărbatul a reușit să strige după ajutor, determinându-i pe atacatori să fugă. Datorită eforturilor poliției și suportului oferit de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, suspectul britanic a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Investigațiile au beneficiat de sprijinul mai multor structuri ale Poliției Române, inclusiv Serviciul de Investigații Criminale, Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca, Serviciul Criminalistic, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională și Secția Regională de Poliție Transporturi Cluj-Napoca. De asemenea, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au oferit suport în desfășurarea activităților operative.

Această acțiune reprezintă un exemplu clar al eficienței și colaborării dintre diversele structuri ale Poliției Române în combaterea criminalității și asigurarea siguranței cetățenilor.

CITEȘTE ȘI: Momente de groază pentru un clujean, atacat în propria casă de doi indivizi. Victima, transportată la spital

Comenteaza