Poliţiştii clujeni vor organiza mai multe activităţi cu ocazia săptămânii de prevenire a criminalităţii. Vezi care vor fi acestea

Poliţiştii clujeni vor organiza mai multe activităţi cu ocazia săptămânii de prevenire a criminalităţii. Vezi care vor fi acestea
Săptămâna perevenirii criminalităţii se va desfăşura şi la Cluj, vezi pe ziuadecj.ro care vor fi acţiunile întreprinse de către poliţiştii clujeni.

Săptămâna prevenirii criminalităţii îşi va desfăşura, în perioada 26-30 septembrie la nivel naţional, cea de-a şasea ediţie.

Potrivit oerganizatorilor, scopul activităţilor care vor fi organizate este de a informa populaţia cu privire la măsurile şi modalităţile prin care cetăţenii se pot implica în proiectele preventive derulate de poliţişti.

Pentru informarea clujenilor despre prevenirea infracţiunilor, la nivelul fiecărei unităţi de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj vor fi desfăşurate mai multe activităţi structurate pe diferite domenii, fiecare zi având o anumită temă.

Luni vor fi organizate activităţi pentru a preveni furtul din maşini şi locuinţe; marţi - prevenirea infracţiunilor comise de către tineri în instituţiile de învăţământ; miercuri - activităţi pentru a preveni posibilitatea minorilor de a deveni victime ale anumitor tipuri de infractori; joi - prevenirea traficului de persoane şi consum de droguri; vineri - acţiuni de educaţie rutieră şi comportament în trafic.

Vezi în documentul de mai jos detalii despre acţiunile poliţiştilor clujeni.

 

Comenteaza