Polițiștii din Cluj au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun. Au împărțit cadouri copiilor dintr-o școală specială

Polițiștii din Cluj au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun. Au împărțit cadouri copiilor dintr-o școală specială
| Foto: ipj cluj

Polițiștii de la Secția 5 l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la Școala Gimnazială Specială pentru Deficiențe de Auz „Kozmutza Flóra” Cluj-Napoca.

”Ieri se arăta o zi liniștită pentru colegii din patrule până în momentul în care, la dispeceratul Poliției municipiului Cluj-Napoca, s-a primit un apel telefonic din Finlanda, tocmai din regiunea nordică, denumită Laponia.

Polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost alertați de vizita timpurie a lui Moș Crăciun.

Așadar, misiunea lor a fost să îl ajute pe Moșu, care, probabil din pricina măsurilor impuse de pandemie, a fost nevoit să-și lase ajutoarele acasă. Colegii noștri nu au stat prea mult pe gânduri, sărindu-i imediat în ajutor.

Împreună cu Moș Crăciun au împărțit cadouri copiilor de la Școala Gimnazială Specială pentru Deficiențe de Auz „Kozmutza Flóra” Cluj-Napoca, iar surpriza cea mai mare a fost felul în care cei mici i-au întâmpinat, în atmosferă de sărbătoare, cu sunet de colinde și, bineînțeles, mult entuziasm”, a transmis IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza