Pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările la Gilău. O femeie a ajuns la spital

Pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările la Gilău. O femeie a ajuns la spital

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, a Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case și o copertină alipită de aceasta, situate pe strada Feser din localitatea Gilău.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit acoperișul, cu o suprafață de aproximativ 60mp, și copertina alipită de acesta, cuprinse în totalitate de flăcări și cu pericol de extindere la casa învecinată, aflată la o distanță mai mică de un metru față de aceastea.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de trei ore, fiind evitată propagarea mai departe de limitele în care a fost găsit.

O femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost un coș pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față materiale combustibile.

Etichete
Comenteaza