Povestea unei actrițe britanice, adoptată dintr-un orfelinat din Cluj. Ce s-a întâmplat după ce și-a găsit mama naturală

Povestea unei actrițe britanice, adoptată dintr-un orfelinat din Cluj. Ce s-a întâmplat după ce și-a găsit mama naturală

Ionica a fost luată spre adopție acum zeci de ani de un cuplu din Anglia care avea afaceri în zona rurală din North Yorkshire, dar nu reușeau să aibă copii biologici.

La începutul anului 2022, Ionica s-a întors pentru prima oară în România, într-o călătorie uimitoare în care și-a întâlnit mama biologică din România, sora vitregă din California, și o altă soră care trăiește în Sicilia.

Ionica a fost adusă pe lume în octombrie 1988 de o tânără de 16 ani, Valentina, care trăia în sărăcie extremă alături de bunica ei și de mulți veri, toți luptându-se să se hrănească. La fel ca zeci de mii în România comunistă de atunci, Valentina a simțit că nu are de ales decât să-și lase copilul la un orfelinat de stat din Cluj-Napoca. Între timp, în North Yorkshire, Cindy Calvert, coafeză, și soțul ei, Anthony, care conduce o afacere de succes cu fier vechi, au trecut prin numeroase proceduri de fertilizare in vitro și, după mai multe avorturi spontane, încă nu aveau copii biologici. Cuplul era în vacanță în Elveția când au început să apară știri despre mii de copii neglijați în orfelinatele din România. MAI MULTE AICI! 

 

Comenteaza