Prefectul Clujului, ședință cu Raed Arafat. Despre ce au discutat

Prefectul Clujului, ședință cu Raed Arafat. Despre ce au discutat
| Foto: Facebook.com/PrefecturaCluj

Prefectul județului Cluj, Tasnádi István-Szilárd, alături de subprefecții Irina Munteanu și Camelia Sălcudean au participat, marți, la o ședință desfășurată online, cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

„Astăzi (marți, 16 martie - n.red.) domnul prefect Tasnádi István-Szilárd, împreună cu doamnele subprefect Irina Munteanu și Camelia Sălcudean, au participat la o ședință în sistem de videoconferința cu doamna Secretar de Stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Irina Alexe și cu domnul Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

În această ședință s-a discutat despre desfășurarea activităților în instituția prefectului cât și aspecte privind coordonarea și colaborarea cu instituțiile aflate în subordine. Domnul prefect este sigur că împreună cu doamnele subprefect vor lua cele mai bune decizii la nivelul județului chiar dacă actualul context pandemic este unul dificil”, au transmis reprezentanții Prefecturii Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza