Premierul Cîțu a recunoscut că a fost arestat: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani”

Premierul Cîțu a recunoscut că a fost arestat: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani”
| Foto: agerpres

Prim-ministrul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat timp de două zile în SUA.

„Acum 20 de ani. A fost vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani”, spune Florin Cîţu, potrivit Mediafax.

Premierul precizează că nu i-a informat despre eveniment pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe liderul PNL, Ludovic Orban, înainte de a fi nominalizat în funcţia de prim-ministru: „Am condus, am plătit foarte scump - a trebuit să-mi vând şi maşina şi să merg un an pe jos. A fost un eveniment acum 20 de ani. Nu este un eveniment cu care să te mândreşti. Este o contravenţie. Am plătit şi în România amenzi de circulaţie”.

Cîțu pune pe seama campaniei interne din PNL apariţia unui document, publicat de flux24.ro, potrivit căruia ar fi fost încarcerat două zile în SUA, în 2000.

„Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, conchide prim-ministrul României.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza