Primăria cheltuie 70.000 de lei pentru Voltaj şi Elena Gheorghe, de Ziua Naţională

Primăria cheltuie 70.000 de lei pentru Voltaj şi Elena Gheorghe, de Ziua Naţională
Clujenii vor sărbători Ziua Naţională a României, în Piaţa Unirii, alături de Voltaj şi Elena Gheorghe. Pentru aproape două ore de concert, Primăria Cluj-Napoca cheltuie 70.000 de lei, plus TVA, iar asta fiindcă atiştii în cauză au participat la Eurovision sau au avut măcar o piesă în top 10 în 2013.

Trupele sunt aduse la Cluj de asociaţia bucureşteană Bestevent, care a ofertat un preţ cu 3.000 de lei mai mic decât limita impusă, adică 67.350 lei. Suma oferită de municipalitate acoperă prestaţia trupelor, transportul, cazarea şi masa artiştilor.

Programul de 1 Decembrie mai cuprinde un spectacol folcloric, în Piaţa Unirii, în cadrul căruia vor concerta: Aurel Tămaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Dumitru Fărcaş şi Sava Negrean Brudaşcu, retragerea cu torţe în Piaţa Lucian Blaga, iar la final artificii în Piaţa Avram Iancu.

Tot pentru Ziua Naţională a României, municipalitatea va cumpăra, prin achiziţie directă, steguleţe tricolore la un preţ estimat la 9.000 de lei, fără TVA şi baloane colorate în valoare de 7.000 de lei , fără TVA.

Comenteaza