Primarul Boc se bucură de UNTOLD: „Cel mai sigur oraș și cel mai sigur festival din lume”

Primarul Boc se bucură de UNTOLD: „Cel mai sigur oraș și cel mai sigur festival din lume”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul Emil Boc a participat la primele două zile ale ediției 2024 UNTOLD și are doar cuvinte de laudă pentru festivalul de muzică electronică.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a vorbit, sâmbătă, la un post de radio, despre provocările care implică organizarea unui eveniment de asemenea calibru în centrul orașului.

Noi avem implicarea pe partea de organizare. Obiectivul nostru este să știe fiecare om care vine la Cluj, așa cum știu majoritatea clujenilor, că sunt într-un oraș sigur și în cel mai sigur festival din lume. Este important acest lucru. Dincolo de atmosferă, de voie bună, de distracție, oamenii trebuie să știe că acest festival este unul sigur.

În spatele fiecărui eveniment care se vede sunt zile, luni de muncă pentru a fi pregătit, astfel încât totul să se deruleze ca la carte. Arta este să lași profesioniștii să colaboreze, să-i asculți, dar obiectivul zero trebuie să fie siguranța oamenilor. Orice primar și-ar dori să aibă o asemenea viață plăcută, să se bucure de energia pozitivă adusă de atât de mulți turiști, foarte mulți tineri, etc”, a afirmat Emil Boc.

Cântărețul de muzică populară, Nicolae Furdui Iancu va urca pe scena principală de la UNTOLD, duminică, în ultima zi a festivalului. Acesta va susține un moment folcloric dedicat memoriei eroului Avram Iancu, de la nașterea căruia se împlinesc 200 de ani.

„Vreau să-i felicit pe organizatori pentru această idee. Aduc partea patriotică într-un asemenea festival. Este de apreciat. Patriotismul înseamnă să-ți susții valorile naționale”, a subliniat Boc.

UNTOLD 2024, a noua ediție a festivalului de la Cluj-Napoca, are loc în perioada 8-11 august. Nume mari precum Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Sam Smith, Swedish House Mafia sau Martin Garrix vor urca pe scenă.

Comenteaza