Breaking news Primarul din Câmpia Turzii, vizat într-un dosar penal: Mită + favoruri sexuale / Percheziţii la sediul instituţiei

Primarul din Câmpia Turzii, vizat într-un dosar penal: Mită + favoruri sexuale / Percheziţii la sediul instituţiei
| Foto: Captura video - Digi24

Procurorii DNA şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac, marţi, mai multe percheziţii într-un dosar în care sunt cercetate posibile fapte de corupţie şi în care este vizat primarul din Câmpia Turzii, Dorin-Nicolae Lojigan. 

Surse judiciare au declarat, marţi, că procurorii DNA şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie derulează mai multe activităţi şi verificări la Câmpia Turzii, a informat stiripesurse.ro

Dosarul ar viza posibile fapte de corupţie ale primarului Dorin-Nicolae Lojigan (PNL). Aceleași surse precizează că ar fi vorba de favorizarea mai multor concursuri de angajare.

Deocamdată, DNA nu a transmis oficial date cu privire la dosar şi procedurile care se derulează. Perchezitiile ar avea loc atât la sediul instituţiei pe care o conduce Lojigan, cât şi la locuinţa acestuia. 

„Primarul din Câmpia Turzii este acuzat de procurori că ar fi luat mită în vederea unor angajări. Mai mult decât atât, există și suspiciunea că acesta ar fi solicitat și obținut, în vederea angajărilor, și favoruri sexuale”, au declarat surse judiciare pentru Gândul.

Comenteaza