Primarul din Târgu Mureş vrea să-l promoveze pe Dracula în Cluj

Primarul din Târgu Mureş vrea să-l promoveze pe Dracula în Cluj
Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, vrea un proiect regional care să exploateze brand-ul "Dracula" şi a vorbit în acest sens cu mai multe municipalităţi, inclusiv cu cea din Cluj-Napoca, spune el.

"Pe lângă proiectele cu finanţare din fonduri U.E., în curs de implementare, Primăria Tîrgu Mureş are în portofoliu un set de proiecte de interes pentru localităţile aflate în zona periurbană, studii şi proiecte tehnice în domeniile esenţiale ce interesează dezvoltarea regională", spune Florea pe site-ul Primăriei.

Una dintre idei e "dezvoltarea proiectului Dracula, de interes regional, naţional şi internaţional", arată Florea. "Antrenează judeţele Mureş, Braşov, Sibiu, Cluj, Bistriţa şi Alba, în valorificarea şi prezentarea miturilor şi legendelor locale", adaugă el. "Exploatarea mitului Dracula oferă posibilitatea dezvoltării unor proiecte importante având ca scop valorificarea zestrei culturale a Transilvaniei, context în care municipiile Tîrgu Mureş şi Sighişoara pot ocupa un loc esenţial", conchide primarul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza