Primul certificat de naștere emis digital și semnat de primarul din Câmpia Turzii

Primul certificat de naștere emis digital și semnat de primarul din Câmpia Turzii
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii

Acesta a fost al doilea certificat digital în județul Cluj, după cel din municipiul Cluj Napoca.

Prin acest proces, fiecare familie va putea primi certificatul de naștere al copilului atât în format electronic, cât și tipărit sau mixt (digital și tipărit).

Primul certificat de naștere emis digital, semnat de primarul municipiului Câmpia Turzii. Prin intermediul investițiilor și progreselor realizate în sistemul de stare civilă, începând de astăzi (marți - n.red.), vom putea emite și semna digital toate certificatele de naștere.

Dorin Nicolae Lojigan a semnat primul certificat emis în format digital al micuțului, Alexandru Mihai, în prezența părinților săi, Mihai Cristian și Maria Diana. Acesta a fost al doilea certificat digital în județul Cluj, după cel de la Cluj Napoca.

Prin acest proces, fiecare familie va putea primi certificatul de naștere al copilului atât în format electronic, cât și tipărit sau mixt (digital și tipărit). Practic, toate documentele necesare și toate procedurile birocratice au fost mult simplificate, pentru a veni în sprijinul cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii.

Le mulțumim partenerilor noștri de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj pentru munca depusă pentru a genera această facilitate pentru cetățeni. Totodată, le mulțumim colegilor noștri din Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii”, au transmis reprezentanții primăriei Câmpia Turzii.

Comenteaza