Prinşi în flagrant la furat de lemne

Prinşi în flagrant la furat de lemne
Trei bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii clujeni în timp ce tăiau ilegal lemne pe Valea Sanaslaului. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 200 de lei.

"Ieri, cu ocazia acţiunii organizate pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti şi lucrători din cadrul Ocolului Silvic Cluj i-au depistat pe Z. Cosmin, de 18 ani, C. Iacob, de 35 ani, ambii din comuna Floreşti, şi pe R. Dinu de 46 ani, din satul Luna de Sus, în timp ce tăiau fără drept de pe Valea Sanaslaului material lemnos de esenţă carpen", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Cluj.

Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional conform art. 19, lit. b din Legea 171/2010, prejudiciul cauzat prin tăierea materialului lemnos fiind în valoare de 200 lei.

Tot ieri, poliţiştii din Călăţele, împreună cu lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Privat Vlădeasa Huedin, au dat de peste un bărbat de 47 ani, din Huedin, care transporta cu căruţa cantitatea de 1,169 mc lemn rotund de esenţă răşinoase, fără să deţină acte de provenienţă sau de transport.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi dat în custodie organelor silvice.

 

 

 

 

Comenteaza