Probleme cu ţurţurii? Cheamă pompierii! FOTO / VIDEO

Probleme cu ţurţurii? Cheamă pompierii! FOTO / VIDEO
Pompierii din Cluj au de furcă în ultimele două zile, după ce temperatura s-a mai îmblânzit iar zăpada de pe acoperişuri a început să se topească şi să formeze ţurţuri.

Pomperii au fost chemaţi în această dimineaţă la un bloc de locuinţe de pe strada Frunzişului, pentru a îndepărta o parte dintre ţurţurii periculoşi care s-au format pe acoperiş.

Astfel de intervenţii nu sunt izolate: numai sâmbătă pompierii au intervenit în 18 cazuri, iar ieri în alte 19 situaţii. Astăzi, până în urmă cu o jumătate de oră, numărul intervenţiilor ajunsese deja la 17. "Curăţarea de gheaţă e atributul proprietarului şi al administratorului clădirii. Sunt zone unde accesul e dificil, cum ar fi centrul oraşului, acolo intervenim noi, dar nu e atributul ISU Cluj să cureţe ţurţurii din grădina proprietarilor", spune purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

De altfel, pe multe dintre clădirile din centrul oraşului au apărut anunţuri prin care trecătorii sunt avertizaţi de faptul că se confruntă cu pericolul ca ţurţurii de pe acoperiş să le cadă în cap.

 

 

 

Acţiuni similare au loc şi la Dej.

Etichete
Comenteaza