Probleme din cauza ninsorii. Un avion plin cu pasageri nu a putut ateriza pe Aeroportul Internațional Cluj

Probleme din cauza ninsorii. Un avion plin cu pasageri nu a putut ateriza pe Aeroportul Internațional Cluj
| Foto: imagine ilustrativă

O furtună de zăpadă a lovit municipiul Cluj-Napoca timp de câteva zeci de minute, iar un avion care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, a fost deviat către Timișoara.

Este vorba de zborul W43406, operat de compania maghiară Wizz Air. Avionul decolase de la Barcelona și trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca în jurul orei 13:00.

Potrivit directorului Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, condițiile meteorologice nu au permis aterizarea în siguranță a aeronavei, iar pilotul a decis să se îndrepte către Timișoara.

„Un singur zbor a fost deviat astăzi. În acel moment, erau condiții meteorologice nefavorabil, iar pilotul a decis să meargă la Timișoara. Avionul va reveni pe Aeroportul din Cluj. În rest, traficul aerian s-a desfășurat și se desfășoară în condiții normale. La această oră, condițiile sunt corespunzătoare, ne-am luat toate măsuril de siguranță și nu considerăm că vor mai fi probleme majore”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, David Ciceo.

Potrivit primelor informații, aeronava era plină cu pasageri care veneau în țară pentru a petrece sărbătorile alături de familii.

Comenteaza