Proceduri simplificate pentru cei care vor vize temporare spre SUA. Ce servicii vor fi gratuite

Proceduri simplificate pentru cei care vor vize temporare spre SUA. Ce servicii vor fi gratuite
Procedurile prin care românii pot cere vize temporare spre SUA se modifică, anunţă astăzi Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Ambasada lansează astăzi un serviciu de programare a interviurilor. O serie de servicii, între care programarea interviurilor prin telefon sau online şi expedierea documentelor către ambasadă vor fi gratuite.

Din 13 septembrie, programarea interviurilor de viză temporară prin telefon sau online va fi gratuită. Informaţiile despre procedurile de solicitare a vizei, expedierea documentelor către Ambasada SUA prin serviciul de curierat TNT în cazul în care se solicită informaţii suplimentare după interviul de viză şi expedierea paşaportului către solicitant prin serviciul de curierat TNT după ce viza a fost aprobată vor fi de asemenea gratuite, dar numai după achitarea taxei de solicitare a vizei temporare la orice sucursală BRD din România, taxă ce se ridică la 160 de dolari, plătibilă în lei.

Solicitanţii de vize temporare care şi-au programat interviul înainte de data de 13 septembrie 2012, trebuie să se prezinte la Secţia Consulară a Ambasadei SUA conform programării stabilite.

Etichete
Comenteaza