Procesul “Nana Club” continuă la tribunal

Procesul “Nana Club” continuă la tribunal
Dosarul în care este inculpată patroana fostului local Nana Club, Natalia Horje, se întoarce la tribunal pentru continuarea judecăţii, după cinci luni de stagnare.


Magistraţii Curţii de Apel au admis ieri recursul procurorilor DIICOT împotriva sentinţei Tribunalului Cluj din 15 noiembrie, prin care era anulată faza de urmărire penală şi dosarul era returnat la parchet pentru refacerea cercetărilor. În urma deciziei de ieri de la curte, dosarul se va întoarce la tribunal pentru continuarea procesului început în martie 2010. Atunci, Natalia Horje (fostă Strechi) a fost trimisă în judecată sub acuza de trafic de persoane. Mai exact, a fost acuzată că şi-a obligat angajatele de la Nana Club să se prostitueze.

Instanţa Tribunalului a hotărât în noiembrie restituirea cauzei la parchet pe motiv că procurorul ce a instrumentat dosarul şi-a delegat atribuţiile către Poliţia Judiciară. Reprezentantul DIICOT a arătat în cadrul şedinţei de ieri de la curte că toate audierile au fost legale. "Cauza, prin specificul ei, a presupus dificultăţi concrete pentru citarea şi audierea părţilor vătămate şi a martorilor. Uneori, martorii au fost găsiţi fie seara târziu, fie sâmbăta sau duminica, lucru care a dus la audierea acestora de către ofiţeri de Poliţie Judiciară", a spus procurorul de şedinţă.

 

Comenteaza